How To Brew And Sell Beer

The multidisciplinary brewing course for craft brewers from 02.-13.03.2020

23.08.2018
Hoyer, D.: Kurs der Hochschule Anhalt Künftige Brauereichefs lernen Brauen und Marketing​. – Mitteldeutsche Zeitung.
https://www.mz-web.de/koethen/kurs-der-hochschule-anhalt-kuenftige-brauereichefs-lernen-brauen-und-marketing-31153564

01.01.2018
Meier, B.: Compact, yet thorough – An interview with the organizers of the brewing course „How to brew and sell beer“. – Brewing and Beverage Industry International 31, no. 1/2018, pp. 18-20.
https://fzarchiv.sachon.de/index.php?restrict=default&words=titze&startyear=2018&endyear=2018&shpdf=Zeitschriftenarchiv/Getraenke-Fachzeitschriften/BBII/2018/01_18/BBII_01-18_18-20_Compact_yet_thorough.pdf#all_thumb